HomePonudaSitan inventarVilleroy & Boch

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Villeroy&Boch, osnovan 1748, sinonim je za visokokvalitetno posuđe, prepoznatljiv dizajn i prvoklasnu funkcionalnost.

Категорије: ,

Опис

Villeroy and Boch koristi visokokvalitetni porcelan koji je poznat po svojoj čvrstini i dugotrajnosti. Porcelan je izuzetno pouzdan i sposoban da izdrži svakodnevnu upotrebu u restoranima, hotelima i drugim ugostiteljskim objektima. Osim toga, Villeroy & Boch pruža garanciju od 10 godina na krnjenje ivica plitkih i dubokih tanjira, što pokazuje njihovu uverenost u kvalitet proizvoda.

Da, Villeroy and Boch ima širok izbor dizajna i veličina za svoje porcelansko posuđe, tako da možete pronaći opcije koje odgovaraju vašem ukusu i potrebama. Njihovi proizvodi se kreću od klasičnog i tradicionalnog dizajna do moderne i savremene linije. Takođe, postoje različite veličine plitkih i dubokih tanjira, šolja, čaša i drugog posuđa, tako da možete pronaći opcije koje odgovaraju vašem objektu i potrebama gostiju. Villeroy & Boch takođe nudi specijalno posuđe za posebne prilike, poput prazničnog i svadbenog. 

Da, Villeroy and Boch porcelansko posuđe ima certifikate kvaliteta i ekološke certifikate. Ova renomirana kompanija poznata je po svojim visokokvalitetnim proizvodima i stalno se trudi da proizvodi i distribuira proizvode koji ne narušavaju životnu okolinu. Porcelansko posuđe Villeroy & Boch proizvedeno je u skladu sa visokim standardima održivosti i kvaliteta, a kompanija poseduje certifikate kvaliteta poput ISO 9001 i ISO 14001.

Odeljenje za ugostiteljstvo nudi stručnu pomoć i podršku u više od 120 zemalja – pre, tokom i posle kupovine. Pored profesionalne logistike, Villeroy&Boch garantuje konstantnu dostupnost isporuke za odabrane serije posuđa, stakla i pribora za jelo.

Bilo da se radi o vrhunskom restoranu, nagrađivanom restoranu sa zvezdicom, o lokalu u trendu, kultnom baru na plaži ili modernom kafiću – kvalitetno Villeroy&Boch posuđe je oličenje najviših standarda, zasnovanih na dizajnu i profesionalnoj stručnosti.

Preuzmite kataloge

Villeroy & Boch

Bone China

Modern Grace

Blossom Hotel

Stella Vogue

Stella Hotel

Universal

Neufchâtel

Spring Is In The Air

Tapas Snacks Fingerfood

Pizza Pasta Gourmet

Passion Concepts

Dune Marchesi Algo

Big Buffet

Dune

New Moon

24 Hours

Marchesi

Flow

Amarah

Cera

Algo

Urban Nature

New Wave

Sedona

Sedona

Diversity

Bella

Easy White

Corpo White

Amarah

Amarah

Pi Carré

Perimeter

La Scala

Affinity

Artesano

Artesano

Artesano

Artesano

La Scala Patina

Copper Glow

Copper Glow

the-rock-natural-born

Radno vreme

ponedeljak – petak  08:00h – 16:00h
subota – nedelja zatvoreno

Kontaktirajte nas

    © 2024  Beomox d.o.o.