Paloma

Категорија:

Опис

Profesionalni program nudi širok izbor artikla za celokupno servisiranje potrošnog materijala za lance hotela, restorane, kafiće, preduzeća, zdravstvene i javne ustanove.

Paloma je proizvođač sa tradicijom dugom 130 godina u proizvodnji higijenskog papira na području Evrope. Kupcima je na raspolaganju širok izbor higijenskog papira različitog kvaliteta i cena.

Širok izbor higijenskog papira je prvenstveno namenjen servisiranju javnih prostorija sa velikim protokom ljudi, gde su zahtevi za higijenom, sušenjem ruku, potrošnjom papira u sanitarnim prostorijama, čišcenjem, poliranjem, pakovanjem i zaštitom izuzetno visoki.

Program obuhvata odabrani asortiman higijenskih proizvoda u formi papirnih ubrusa i toaletnog papira koji su prilagođeni različitim profilima upotrebe i zahtevima potrošaca. Na raspolaganju su  celokupne serije papirnih ubrusa i toaletnog papira u različitim grupama kvaliteta i različitih načina savijanja, (rolne, složeni) veličina i pakovanja. Imamo i veliku ponudu papirnih salveta u različitim bojama, dimenzijama, slojevima i kvalitetu.

Za bolje raspoznavanje i kvalitet proizvoda, dizajnirana su dva simbola, koji označavaju proizvode višeg kvaliteta sa oznakom 100% celuloza. Simbol sa tom oznakom, znači da je proizvod napravljen isključivo od tog materijala. Simbol sa natpisom 100 % recycling znači da je proizvod napravljen od papira koji se može ponovo koristiti i štiti životnu sredinu.

Složivi program

6810 i 6810s
6810 i 6810s
2522

Okrugli program

2477
2227
1804

Salvete

5544
1642

Radno vreme

ponedeljak – petak  08:00h – 16:00h
subota – nedelja zatvoreno

Kontaktirajte nas

    © 2024  Beomox d.o.o.