Kante

Pružite svojim gostima elegantno i praktično rješenje za odlaganje smeća sa našim hotelskim sobnim i loby metalnim kantama. Izrađene su od kvalitetne čelične konstrukcije koja se lako održava i koja je izdržljiva.

Категорије: ,

Опис

U ponudi

Metalna kanta sa pepeljarom, unutrašnja ili spoljna 40 L

Metalna kanta sa rotirajućim poklopcem za hodnike 45 L

Metalna kanta sa poklopcem, veličina 3,5,10 i 15 L

Sobne kante 10-15 L

Hotelske metalne kante su veoma pouzdane i dugotrajne. One su izrađene od kvalitetnih materijala koji su otporni na habanje i vremenske uslove. Takođe, one se lako održavaju i mogu se koristiti dugi niz godina bez potrebe za zamjenom. Sa druge strane, one su i izdržljive i sposobne da podnesu veće terete, što ih čini idealnom opcijom za hotelska okruženja gdje se očekuje veći broj gostiju. Zbog svih ovih kvaliteta, hotelske metalne kante su odlična investicija za vaš objekat.

Kada je riječ o rasporedu hotelskih metalnih kanti u sobama i lobiju, najbolja opcija je da ih postavite na mjesta koja su lako dostupna i vidljiva za goste, kao što su blizu ulaza i recepcije. Također, treba uzeti u obzir i prostor koji imate na raspolaganju i prilagoditi veličinu i broj kanti na osnovu toga.

Naše metalne kante su dostupne u različitim veličinama i dizajnima, pa možete pronaći idealnu opciju za vaš objekat. Pored toga, naše metalne kante su ekološki osviještene opcije, jer pomažu u smanjenju otpada i očuvanju okoline.

Kontaktirajte nas danas i pružite svojim gostima najbolje hotelske sobne i loby metalne kante.

Radno vreme

ponedeljak – petak  08:00h – 16:00h
subota – nedelja zatvoreno

Kontaktirajte nas

    © 2024  Beomox d.o.o.