gif

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo firmu Beomox d.o.o. na internetu. Cilj nam je da vam omogućimo da brže, lakše i udobnije dođete do svih informacija koje su vam potrebne. Firma BEOMOX d.o.o., Beograd, osnovana 1998.g. i svoje poslovne početke bazirala je na vršenju usluga uvoza/izvoza za druga preduzeća. Sa promenama društvenih prilika u zemlji, otvaranjem ka svetu i liberalizacijom uvoza i izvoza, firma Beomox d.o.o. svoje poslovanje polako premešta ka unutrašnjoj trgovini.

Firma Beomox d.o.o. postaje:

– Ekskluzivni uvoznik i distributer higijensko- papirne konfekcije “Paloma Professional”, kao i distributer robnih marki “Celtex” i “Temca”
– Ekskluzivni uvoznik i distributer plutanih zapušača za vino, najvećeg proizvođača na svetu “Amorim/Schiesser”
– Ekskluzivni uvoznik i distributer hotelske kozmetike i opreme “Buklet Evy”, “Idea srl”

Tokom svog poslovanja firma Beomox d.o.o., Beograd ostvarila je stotine uspešnih poslovnih kontakata sa kupcima iz svih oblasti svog poslovanja, baziranih na brzom, efikasnom i profesionalnom servisu. Profesionalnost naše firme ogleda se i u odnosu prema našim principalima u inostranstvu. Povećanje broja zastupstva, proširivanje mreže klijenata širom Srbije, omogućila je i proširenje same firme Beomox d.o.o., kako kadrovski, tako i osavremenjivanjem poslovnog prostora i opreme, proširivanjem magacinskog prostora, obnavljanjem voznog parka. Formula uspeha naše firme je jednostavna: izaći u susret kupcu u svakoj situaciji, profesionalno i brzo reagovati i najvažnije od svega, tretirati svakog kupca s jednakim poštovanjem i profesionalnom pažnjom.

Stotine naših zadovoljnih kupaca naša su najboja reklama! Uverite se i sami!

S’ poštovanjem,
Jasna Lakićević
Direktor