O nama

Nakon višegodišnjeg poslovanja na tržištu hotelijerstva, jako smo zadovoljni sa činjenicom da je naša predanost i ljubav prema poslu, donela odlične rezultate i zadovoljne klijente.

Neizmerno se zahvaljujemo vama, našim odanim partnerima, na podršci i poslovnosti, kao i vašoj preporuci i pomoći koja je najbolji marketing koji se može poželeti.

Takodje ste vi najzaslužniji što smo znatno napredovali.  Veliki napredak uvek prate i profesionalno orijentisane firme i stoga smo srećni što nas u našem poslovanju prate dve renomirane firme iz Turske i Italije kao i naši poslovni partneri iz Kine.

Naši počeci bili su zasnovani na principu da našim kupcima ponudimo najkvalitetnije proizvode, proizvedene po najvišim standardima a po najpovoljnijim cenama. Toga se nismo odrekli ni do dana današnjeg i kostantno dopunjavamo našu ponudu.

Najbolji odnos cene i kvaliteta, praćen profesionalnim servisom  doveo je  do toga da je danas Firma BEOMOX doo lider u oblasti hotelske kozmetike/opreme kao i profesionalne papirne konfekcije.

Na zahtev tržišta, trudimo se da  naše poslovanje širimo segment po segment, tako da smo danas u prilici da vam ponudimo hotelske peškire, bademantile, posteljinu, jastuke, dušeke, protektore….po najvišim standardima i zahtevima, a sve i dalje po principu najboljeg odnosa cene i kvaliteta. Takodje smo naš program proširili i na Crnogorsko tržište, tako do od sada proizvode iz naših kolekcija možete dobiti od Firme Zitron doo iz Podgorice. Uskoro ide i proširenje na tržište BiH.

Firma Buklet Evi – Cerci Kozmetik iz Istanbula svoje je poslovne uspehe iz Turske proširila i na tržište Amerike CERCI USA INC. i na najvećem svetskom tržištu dokazala da se profesionalni pristup i kvalitet uvek mora isplatiiti. Profesionalna podrška i pristup poslovanju su doveli do toga,  da se rodi veliko prijateljstvo izmedju naše dve frime, koje beleže kostantan rast zajedničkog poslovanja iz godine u godinu. Svi proizvodi Firme Buklet Evi pokriveni su neophodnim zdravstvenim certifikatima za ovu oblast proizvodnje kao i GMPC i ISO standardima proizvodnje i kvaliteta. Konstantno napredujemo u podizanju kvaliteta naših proizvoda, a u medjuvremenu se priprema i proizvodnja najvišeg kvaliteta BIO kozmetike koja će biti proizvedena na bazi prirodnih supstanci i koja ce takodje biti pokrivena ECO Cert. certifikatom.

Od skora smo započeli saradnju sa Firmom   iz Milana, koja stoji iza produkcije renomiranih brendova koja se mogu naći na svetskom tržištu. Firma Idea srl je jedna od najstarijih fabrika hotelske kozmetike na Italijanskom tržištu. Njihovo iskustvo i proizvodni program su nam umnogome pomogli da proširimo našu paletu sa najkvalitetnijim proizvodima. U julu 2013 godine Firma Idea srl, nagradjena je sa GMP certificiranim ISO 22716 certifikatom , koji je neophodan za tržište širom Evrope i sveta. Firma Idea srl pokriva više od 30 zemalja širom sveta i u konstantnom je rastu. Sada smo u stanju da Vam ponudimo izuzetne kolekcije, kada je u pitanju luksuzna hotelska kozmetika, po konkurentnim cenama. Takodje Vam možemo ponuditi i BIO kozmetiku pokrivenu sa ECO Cert.

Radno vreme

ponedeljak – petak  08:00h – 16:00h
subota – nedelja zatvoreno

Kontaktirajte nas

    © 2024  Beomox d.o.o.