Temca

Profix – vaš izvor laganih, ugodno mekanih krpa visoke kvalitete za različite potrebe čišćenja i brisanja. Naše krpe su napravljene od lagane i upijajuće airlaid kvalitete koja je 100%
celulozna. Osim što su otporne na abraziju i trganje, naše krpe zadržavaju svoju izdržljivost čak i kada su mokre.

Категорија:

Опис

Karakteristika naših krpa je lagano reljefna površina, poznata kao “laneni reljef”, koja poboljšava učinkovitost čišćenja. Bez obzira na to koristite li ih za lagane ili srednje teške procese čišćenja, naše krpe Profix su univerzalno primjenjive i pružaju izvrsne rezultate.

Posebna prednost naših krpa Profix je njihova biološka razgradivost, što ih čini ekološki prihvatljivim izborom. Možete biti sigurni da svojim odabirom doprinosite očuvanju životne sredine.

Naša krpa Profix ima široku primjenu u raznim industrijama i ustanovama. Koristi se kao ručnik za pacijente u bolnicama, domovima za penzionere i staračkim domovima. Također je pogodna kao krpa za pranje. Naša krpa je idealna za čišćenje u laboratorijima, farmaceutskoj industriji, stomatološkim ordinacijama (npr. kao jastučić za instrumente), bolnicama za čišćenje sonografskih uređaja, u javnoj upravi i prehrambenoj industriji. Ova krpa je certifikovana za direktan kontakt s hranom (ISEGA certifikat).

Pružamo pouzdanost, kvalitet i praktičnost naših krpa Profix, koje će zadovoljiti vaše specifične potrebe za čišćenjem. Naš cilj je pružiti vam vrhunski proizvod kako bismo zadovoljili vaše poslovne potrebe.

Pregledajte našu ponudu krpa Profix i odaberite najbolje rešenje za vašu organizaciju. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, naš tim stručnjaka je uvek tu da vam pomogne.

Kupujte danas i iskoristite prednosti naših vrhunskih krpa Profix. Uvereni smo da ćete biti zadovoljni njihovom kvalitetom i učinkovitošću. Kontaktirajte nas za više informacija ili izvršite narudžbu putem naše web stranice.

Industrijski ubrusi

Radno vreme

ponedeljak – petak  08:00h – 16:00h
subota – nedelja zatvoreno

Kontaktirajte nas

    © 2024  Beomox d.o.o.