Zieher

Brend ZIEHER predstavlja inovativni dizajn. Glavna ciljna grupa su hoteli sa pet zvezdica i vrhunski restorani, kao i inovativna gastronomija u kojoj posvećeni profesionalni kuvari kreiraju nove trendove.

Категорије: ,

Опис

Zieher koristi samo visokokvalitetni porcelan koji je izuzetno trajan i pouzdan. Ova kompanija se pridržava visokih standarda kvalitete i koristi samo najbolje sirovine za proizvodnju svojih proizvoda. Njihov porcelan je također otporan na lomljenje i krhkost, što ga čini idealnim izborom za upotrebu u profesionalnom okruženju poput restorana ili hotelske kuhinje.

Da, Zieher nudi širok izbor opcija dizajna i veličine za svoje porcelansko posuđe. Mogu se pronaći različiti stilovi, uključujući moderni, klasični i tradicionalni, kao i različite veličine, od malih tanjira do velikih tepsija. Ovo omogućava kupcima da pronađu opcije koje odgovaraju njihovim potrebama i stilu ugostiteljstva.

Zieher se poštuje kao jedan od vodećih proizvođača porcelana i njihovo posuđe se smatra visokokvalitetnim i pouzdanim. Oni imaju širok asortiman različitih dizajna i veličina porcelanskog posuđa za različite potrebe i ukuse. Takođe, Zieher se trudi da svoje proizvode proizvodi u skladu sa visokim standardima kvaliteta i ekološkim sertifikacijama, što pruža dodatnu sigurnost kupcima da su njihovi proizvodi kvalitetni i održivi.

Proizvodi su napravljeni od različitih materijala kao što su staklo, nerđajući čelik, puno drvo, porcelan itd. i kombinacije materijala koje rađaju kvalitetno, moderno posuđe i bife-sisteme.

Zbog toga je ZIEHER međunarodno poznat kao moderna kompanija sa snagom da kreira inovativne proizvode sa privlačnim, emotivnim dizajnom iz sopstvenih ideja.Zahtevi restorana u najboljim hotelima širom sveta služe kao generator impulsa i inspiracija za nove proizvode

Asortiman se distribuira u preko 90 zemalja sveta a sastoji se od približno 1200 artikala, koji impresioniraju svojim izuzetnim materijalima kao i visokim standardom u dizajnu i kvalitetu

Preuzmite kataloge

For Wine Lovers

PROFESSIONAL Hauptkatalog 2023

Outlet 2023

Radno vreme

ponedeljak – petak  08:00h – 16:00h
subota – nedelja zatvoreno

Kontaktirajte nas

    © 2024  Beomox d.o.o.