HomePonudaSitan inventarStaklene čašeLuigi Bormioli

Luigi Bormioli

Luigi Bormioli

Luigi Bormioli je poznati talijanski brend staklenih čaša i posuđa. Firma Luigi Bormioli osnovana je 1946. godine i stekla je svetsku reputaciju po visokoj kvaliteti svojih proizvoda. Njihove staklene čaše dizajnirane su za različite namene, uključujući čaše za vino, šampanjac, koktele, pivo, viski i ostale napitke.

Категорија:

Опис

Luigi Bormioli koristi posebne tehnologije i materijale kako bi stvorio izdržljive i elegantne staklene čaše. Na primjer, njihove čaše su često izrađene od patentiiranog stakla “SON.hyx”, koje je otporno na lomove, transparentno i zadržava sjaj nakon mnogobrojnog pranja u mašini za posuđe.

Staklene čaše Luigi Bormioli često imaju moderni dizajn koji kombinuje estetiku i funkcionalnost. Firma također daje važnost očuvanju životne sredine i koristi ekološki prihvatljive materijale i proizvodne procese.

Uzimajući u obzir kvalitetu, dizajn i reputaciju, Luigi Bormioli čaše često su popularan izbor među ljubiteljima vina, ugostiteljskim objektima i svima koji cene kvalitetno posuđe za piće.”

Luigi Bormioli Horeca

Radno vreme

ponedeljak – petak  08:00h – 16:00h
subota – nedelja zatvoreno

Kontaktirajte nas

    © 2024  Beomox d.o.o.