HomePonudaHotelska opremaDušeci i kreveti

Dušeci i kreveti

Dušeci i kreveti

Nudimo širok izbor hotelskih kreveta i dušeka od vrhunskih materijala, sa različitim opcijama tvrdoće i udobnosti.

Категорија:

Опис

Izdvajamo iz ponude

Napolitano

Multirama

MaxxFlex

Diamente

Prima

Prima Plus

Elegante

Terapia

Doubleflex

Integrale

Vipflex

Dimenzije hotelskog kreveta variraju, ali najčešće su standardne veličine kreveta queen (160×200 cm) i king size (180×200 cm). Međutim, postoje i druge veličine kreveta kao što su twin (jednokrevetni) (90×200 cm) i full (140×200 cm). Uz to, neke hotelske sobe mogu imati i specijalne veličine kreveta kao što su super king (200×200 cm) ili California king (183×213 cm).

Većina hotela ima pravila i procedura kojima se osigurava da su kreveti i dušeci higijenski. To uključuje redovno pranje posteljine, jastuka i prekrivaca, kao i čišćenje dušeka i kreveta. Međutim, svaki hotel može imati različite standarde higijene, pa je preporučljivo da se gost informiše o tome kako se tačno osigurava higijena kreveta i dušeka u tom konkretnom hotelu. U poslednje vrijeme, kako se pojavila pandemija COVID-19, standardi higijene su se podigli i većina hotela je dodatno pojačala čišćenje, dezinfekciju i praćenje higijenskih standarda.

Neke hotele koriste ekološki prihvatljive materijale za svoje krevete i duseke, dok druge ne. Materijali koji se često koriste u proizvodnji ekološki prihvatljivih kreveta i dušeka su organski pamuk, bambus i lan. Oni su proizvedeni bez upotrebe pesticida ili hemikalija, što ih čini boljim za okolinu i zdravlje ljudi. Međutim, proizvodnja ekološki prihvatljivih kreveta i dušeka može biti skuplja, pa neke hotele ne žele ili ne mogu priuštiti da ih koriste. Ukoliko je važno za gosta da koristi ekološki prihvatljive krevete i dušeke, preporučuje se da se informiše o tome koji materijali su korišteni u proizvodnji kreveta i duseka u tom konkretnom hotelu.

Hotelski kreveti i dušeci su jedan od važnijih faktora u utisku koji gost ostavlja na hotelu. Ukoliko su kreveti i duseci udobni i higijenski, to će doprinijeti da gost bude zadovoljan i vjerovatno će se vratiti u taj hotel. Međutim, ako su kreveti i dušeci neudobni ili nehigijenski, to može uticati na negativan utisak i gost će vjerovatno preporučiti drugima da izbjegnu taj hotel.

Dimenzije hotelskih kreveta variraju, ali najčešće su standardne veličine kreveta queen (160 x 200 cm) i king size (180 x 200 cm). Međutim, postoje i druge veličine kreveta kao što su twin (jednokrevetni) (90 x 200 cm) i full (140 x 200 cm). Uz to, neke hotelske sobe mogu imati i specijalne veličine kreveta kao što su super king (200 x 200 cm) ili California king (183 x 213 cm).

Udobnost hotelskih kreveta i dušeka može varirati od hotela do hotela i od sobe do sobe. Neki hoteli imaju krevete i dušeke koji su vrlo udobni i koji su napravljeni od kvalitetnih materijala, dok drugi mogu imati krevete i duseke koji su manje udobni. Međutim, većina hotela ima različite opcije tvrdoće duseka i jastuka kako bi se
prilagodili različitim potrebama gostiju.

Higijena hotelskih kreveta i dušeka je važna za zdravlje gostiju, tako da je važno proveriti da li hotel ima pravila i procedure kojima se osigurava da su kreveti i dušeci higijenski, kao i da li su proizvedeni od materijala koji se lako čiste i dezinfikuju. Većina hotela ima pravila i procedura kojima se osigurava da su kreveti i dušeci higijenski, to uključuje redovno pranje posteljine, jastuka i prekrivaca, kao i čišćenje dušeka i kreveta.

Ekološka prihvatljivost također postaje sve važnija u hotelskoj industriji. Neke hotele koriste ekološki prihvatljive materijale za svoje krevete i dušeke, kao što su organski pamuk, bambus i lan, koji su proizvedeni bez upotrebe pesticida ili kemikalija, što ih čini boljim za okoliš i zdravlje ljudi. Međutim, proizvodnja ekološki prihvatljivih kreveta i dušeka može biti skuplja, pa neke hotele ne žele ili ne mogu priuštiti da ih koriste. Ukoliko je važno za gosta da koristi ekološki prihvatljive krevete i dušeke, preporučuje se da se informiše o tome koji materijali su korišteni u proizvodnji kreveta i duseka u tom konkretnom hotelu.

Pri kupovini hotelskih kreveta i dušeka, važno je da se proveri i da li su prilagodljivi osobama sa posebnim potrebama. To uključuje krevete i dušeke sa podešavanjem tvrdoće, kao i opcije za prilagodljivost za osobe sa invaliditetom.

Sve u svemu, hotelski kreveti i dušeci su ključni faktor u utisku koji gost ostavlja na hotelu. Važno je da su dimenzije odgovarajuće, da su udobni, higijenski i proizvedeni od ekološki prihvatljivih materijala, kao i prilagodljivi osobama sa posebnim potrebama. Kupovinom kvalitetnih hotelskih kreveta i dušeka, hoteli mogu osigurati da gosti budu zadovoljni i da se vrate u budućnosti.

Ukoliko želite da vaš objekat bude prepoznat po udobnosti i da gosti budu zadovoljni i vraćaju se, ne propustite priliku da isprobate naše proizvode. Posetite nas nećete se pokajati!

Radno vreme

ponedeljak – petak  08:00h – 16:00h
subota – nedelja zatvoreno

Kontaktirajte nas

    © 2024  Beomox d.o.o.