HomePonudaSitan inventarTognana

Tognana

Tognana

Otkrijte najkvalitetnije porcelansko posuđe od brenda Tognana. Uz naše posuđe, možete biti sigurni da će vaš restoran, bar ili hotel izgledati profesionalno i impresivno.

Категорије: ,

Опис

Tognana koristi visokokvalitetni porcelan koji je poznat po svojoj čvrstini i dugotrajnosti. Njihovo porcelansko posuđe je pouzdano i trajno, a testirano je da podnese često mašinsko pranje i upotrebu u restoranima i drugim objektima ugostiteljstva. Tognana takođe ima certifikate kvaliteta i sertifikate ekološke održivosti kako bi se osiguralo da njihovo posuđe odgovara visokim standardima kvaliteta i zaštite životne sredine.

Da, Tognana nudi širok raspon opcija dizajna i veličine za svoje porcelansko posuđe, uključujući različite boje i oblike tanjira, šolja i drugog posuđa. To omogućava lakše prilagođavanje estetike i potreba objekta u kojem se koristi. Tognana takođe koristi visokokvalitetni porcelan koji je izdržljiv i pouzdan, što znači da će se njihovo posuđe dugo vremena održavati u dobrom stanju i biti sposobno da podnese svakodnevnu upotrebu u restoranima, barovima ili drugim ugostiteljskim objektima

Da, Tognana porcelansko posuđe ima certifikate kvaliteta i ekološke sertifikacije. Tognana se pridržava visokih standarda kvaliteta i ekoloških normi u proizvodnji svojih proizvoda. Njihovo porcelansko posuđe je izrađeno od visokokvalitetnog porcelana i proizvedeno u skladu sa svim relevantnim propisima i normama. Takođe, Tognana ima certifikate za ekološku sertifikaciju, što znači da su njihovi proizvodi proizvedeni u skladu sa ekološkim standardima i da su prihvatljivi za upotrebu u hrani.

Tognana porcelan posuđe je poznato po svojoj izvrsnoj kvaliteti i dugovječnosti. Ovaj talijanski proizvođač porcelana poznat je po svojim visokokvalitetnim proizvodima koji se mogu naći u mnogim restoranima i hotelima širom svijeta.

Tognana porcelan posuđe izrađeno je od najkvalitetnijeg porcelana i podvrgnuto je strogoj kontroli kvalitete kako bi se osigurala njegova dugovječnost i pouzdanost. Ovaj proizvođač također koristi napredne tehnologije i procese za izradu svojih proizvoda, što uključuje i visokokvalitetnu glazuru koja je otporna na ogrebotine i pukotine.

Tognana porcelan posuđe dostupno je u različitim dizajnima i veličinama, što omogućava da se pronađe pravo posuđe za svaki objekat. Proizvodi Tognana također su dostupni u različitim bojama, uključujući i klasičnu belu boju koja se lako uklapa u bilo koji interijer.

Osim što je izvrsnog kvaliteta, Tognana porcelan posuđe također je ekološki prihvatljivo. Ovaj proizvođač koristi tehnologiju koja smanjuje emisiju štetnih gasova prilikom izrade svojih proizvoda, što ga čini pravim izborom za one koji žele da zaštite životnu sredinu.

Ukoliko tražite visokokvalitetno i dugovječno porcelansko posuđe za svoj objekat, Tognana porcelan posuđe je pravi izbor. Svojim izvrsnim kvalitetom i ekološkim prihvatljivošću, ovo posuđe će biti pravo osveženje za vaše goste i doprineti uspešnom poslovanju vašeg objekta.

Preuzmite kataloge

Tognana

Radno vreme

ponedeljak – petak  08:00h – 16:00h
subota – nedelja zatvoreno

Kontaktirajte nas

    © 2024  Beomox d.o.o.