Papirna konfekcija

Profesionalni program nudi širok izbor artikla za celokupno servisiranje potrošnog materijala za lance hotela, restorane, kafiće, preduzeća, zdravstvene i javne ustanove.
Paloma je proizvođač sa tradicijom dugom 130 godina u proizvodnji higijenskog papira na području Evrope. Kupcima je na raspolaganju širok izbor higijenskog papira različitog kvaliteta i cena.

Širok izbor higijenskog papira je prvenstveno namenjen servisiranju javnih prostorija sa velikim protokom ljudi, gde su zahtevi za higijenom, sušenjem ruku, potrošnjom papira u sanitarnim prostorijama, čišcenjem, poliranjem, pakovanjem i zaštitom izuzetno visoki.

Program obuhvata odabrani asortiman higijenskih proizvoda u formi papirnih ubrusa i toaletnog papira koji su prilagođeni različitim profilima upotrebe i zahtevima potrošaca. Na raspolaganju su  celokupne serije papirnih ubrusa i toaletnog papira u različitim grupama kvaliteta i različitih načina savijanja, (rolne, složeni) veličina i pakovanja. Imamo i veliku ponudu papirnih salveta u različitim bojama, dimenzijama, slojevima i kvalitetu.

Za bolje raspoznavanje i kvalitet proizvoda, dizajnirana su dva simbola, koji označavaju proizvode višeg kvaliteta sa oznakom 100% celuloza. Simbol sa tom oznakom, znači da je proizvod napravljen isključivo od tog materijala. Simbol sa natpisom 100 % recycling znači da je proizvod napravljen od papira koji se može ponovo koristiti i štiti životnu sredinu.

Paloma Professional u okviru svog asortimana nudi proizvode slozivog, okruglog programa, salveta.

VISE INFORMACIJA

Celtex se 20 godina bavi proizvodnjom proizvoda od papira i tkanine za jednokratnu upotrebu.

VISE INFORMACIJA

Nudimo veliki asortiman visokokvalitetnih krpa Profix, jednog od brendova kompanije Temca.

VISE INFORMACIJA